TÜRK DEMİRDÖKÜM FABRİKA YETKİLİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER

• 16.10.2012

Odamıza kayıtlı Sanayi Kuruluşlarımız içerisinden Türk Demirdöküm Fabrikası Yetkilileri Odamıza bir çalışma ziyaretinde bulundular.

Türk Demirdöküm Fabrikası adına Fabrika Müdürü Ülkü Kepez ve Dış Ticaret Operasyon Müdürü Kaan ALTINDAĞ ve Dış Ticaret Yetkilileri Yeşim GÜRDERE ve Sabri KARTAL'ın Ziyaretleri  sırasında Oda Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL , Başkan Yardımcısı Hüseyin Elmas, Üye Ahmet AKSA ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK hazır bulundular.

Ziyaret sırasında karşılıklı olarak bölgemizin genel ekonomik durumu, mevcut yatırımlar ve Bozüyük TSO çalışmaları ile fabrikada yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

16.10.2012

• TÜRK DEMİRDÖKÜM   FABRİKA YETKİLİLERİ   ODAMIZI ZİYARET ETTİLER