Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN BİNÜÇYÜZONBEŞ ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

  • 23.10.2012
  • bozuyuktso

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda ilçemiz ve çevre köylerdeki ilkokul ve ortaokullarda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban yardımı yapıldı.

 

Oda tarafından daha önceki yıllarda da olduğu gibi geleneksel hale gelen eğitim yardım çalışmalarına bu yıl da kaban yardımı olarak devam edildi.  

 

Cumhuriyet İlkokulu'nda saat:14.00 de başlayan yardım programına, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL,Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Buğra LEVENT,Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi BAŞIBÜYÜK, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyyaz BULUTLAR ve okul müdürleri katıldı.


           Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Esel, yaptığı konuşmada, her yıl düzenli olarak öğrencilere yardım yaptıklarını belirterek, "Yardımlar öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek öğrencilere ne tür yardım yapılması gerektiğinde fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu yıl da yaklaşan kış öncesi öğrencilerimize Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de görüşlerini alarak kaban yardımında bulunmaya karar verdik. Bu amaçla 1315 öğrencimize kaban yardımı yaptık" dedi. 

 

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.., 

           

 

23.10.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN BİNÜÇYÜZONBEŞ ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç