Haber Arşivi

EXPO-ESKİŞEHİR İHRACAT REHBERİ 2012 TANITIM TOPLANTISINA KATILDIK.

  • 09.11.2012
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yetkilileri Eskişehir Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği Eskişehir Expo – Eskişehir İhracat Rehberi 2012’nin tanıtım toplantısına katıldı.

 

            9 Kasım Cuma Günü Saat 17:00’da gerçekleşen programa odamızı temsilen Meclis Başkanımız Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanımız Habib ESEL, Yönetim Kurulu Üyemiz Sabri KATRANCI,  Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fikret KARAÇALI ve  Oda Genel Sekreterimiz Bedri ÖZTÜRK katıldılar.

 

           Eskişehir Ticaret Odası, ihracatını artırmak adına gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Eskişehir’in ihracat yapan ve yapmak isteyen firmalarını İngilizce, İtalyanca, Fransızca, Almanca, Rusça ve Arapça olmak üzere 6 dilde bir araya getiren web portalı ve yazılı katolog Eskişehir Expo – Eskişehir İhracat Rehberi 2012 törenle hayata geçirildi.

 

          Eskişehir Expo, Türkiye’nin büyükelçilikleri, ticari ataşelikleri, dış ticaret temsilcilikleri, TOBB ve Eskişehir Ticaret Odası’nın bağlı bulunduğu ve işbirliği yaptığı ülkelere de gönderilecek. www.eskisehirexpo.com adresinde yayın yapan portalın 9 Ekim Cuma günü gerçekleştirilen tanıtım töreninde Makedonya’nın Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski, Eskişehir’deki kurum ve kuruluşların yöneticileri, Oda ve Borsa Başkanları, Sivil toplum kuruluşlarının başkanları, Eskişehirexpo’da yer alan firma sahipleri yer aldı.

 

                  Eskişehir’in ihracat yapan ve yapmak isteyen firmalarını bir araya getiren Eskişehir Expo web portalı üzerinden yayın yapacak. Ayrıca portalda yer alan firmaların yer aldığı yazılı katolog, Türkiye’nin büyükelçilikleri, ticari ataşelikleri, dış ticaret temsilcilikleri, TOBB ve Eskişehir Ticaret Odası’nın bağlı bulunduğu ve işbirliği yaptığı ülkelere de gönderilecek.

           

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.., 

             

09.11.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • EXPO-ESKİŞEHİR  İHRACAT REHBERİ 2012 TANITIM TOPLANTISINA KATILDIK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç