Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI GELECEĞİN GÜCÜ GİRİŞİMCİLER FORUMU’NA KATILDI.

  • 15.11.2012
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, İstanbul’da  gerçekleştirilen Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu”na katıldı. 

15 Kasım Perşembe günü TOBB Genç Girişimciler Kurulu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Gate Türkiye ev sahipliğinde gerçekleşen programa Odamızı temsilen Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL,Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI,Odamız üyesi ve Bilecik Genç Girişimciler Başkanı Fikret KARAÇALI, Genç Girişimciler Üyesi Canberk ESEL ile Odamız Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldılar.

 

TOBB liderliğinde; TOBB Genç Girişimciler Kurulu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Gate Türkiye ev sahipliğinde gerçekleşen forumda konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin bundan 30 yıl önce Suudi Arabistan ve Yunanistan’ın gerisinde olduğunu belirterek, ama bugün ülkemizin bu iki ülkenin toplamına ulaştığını söyledi. Bunun girişimcilerimiz sayesinde olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, kadın ve erkek girişimci sayısının eşitlenmesini hedeflediklerini kaydetti.

 

Geleceğin Gücü Girişimciler Forum programında Global Girişimcilik Haftası nedeniyle yılın girişimcilik ödülü de takdim edildi. Girişimciliğin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması alanında yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü yılın girişimcilik ödülü TEPAV’a verildi.

           

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.., 

             

15.11.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  GELECEĞİN GÜCÜ GİRİŞİMCİLER FORUMU’NA KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç