Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÇANAKKALE’YE DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI.

  • 22.11.2012
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKOĞLU’NUN ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Hayati YAZICI’nın katılımlarıyla gerçekleşen Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası ve Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre&Fuar Merkezi açılışı,Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası İş Merkezleri Açılışı,Çanakkale’ye değer katanlar ödül törenine ve Marmara Bölgesi İl Başkanlarıyla gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.

 

21 Kasım Çarşamba Günü Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası ve Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve Saat 12:30 da başlayan programa Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Habib ESEL,Yönetim Kurulu Üyemiz Sabri KATRANCI  katıldılar.

         

Törenin yapıldığı Çanakkale TSO Kongre ve Fuar Merkezi’ne gelen Oda temsilcilerimiz burada TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ve  Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile birlikte ''Atatürk'ün Çanakkale Ziyaretleri Fotoğrafları'' ve ''17-18. Yüzyıl Çanakkale Gravürleri'' sergilerinin açılışına da katıldılar.Sergiyi gezen Oda temsilcilerimiz daha sonra ‘’Çanakkale’ye Değer Katanlar’’Ödül Töreni’ne geçtiler.
 

Törende yaptığı konuşmada markalaşmanın önemine işaret eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Para kazanmak, daha zengin olmak, dünyanın ilk 10 ülkesi içerisine girmek istiyorsak, ne yaparsak yapalım işi markalaştırmamız lazım. Önce ülkemizi markalaştırmamız lazım. Ama Çanakkale’ye düşen de Çanakkale’yi markalaştırmak. Çanakkale markası üzerine yatırım yapıyor olmamız lazım. Tüccarlarımıza da söylüyorum, iş adamlarımıza da söylüyorum; ne iş yaparsanız yapın, markalaşın” dedi.

           

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.., 

             

22.11.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÇANAKKALE’YE DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç