Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO - GARANTİ BANKASI KREDİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

  • 05.12.2012
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Garanti Bankası Bozüyük Şubesi arasında Bozüyük TSO ya kayıtlı Üyeleri kapsayacak şekilde ticari nakdi kredi ve/veya gayri nakdi kredi tahsis edilmesine ve kullandırılmasına ilişkin genel esaslar üzerine protokol imzalandı.


            Odamız hizmet binasında gerçekleştirilen Protokol imza törenine Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Meclis Başkanı Osman TEKELİ,Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Buğra LEVENT,Yönetim Kurlu Üyesi Ahmet AKSA,Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI,Bozüyük TSO üyesi ve Genç Girişimciler İl Başkanı Fikret Karaçalı Garanti Bankası Bozüyük Şube Müdürü İsrafil TEKİN, Oda Genel Sekreterimiz Bedri ÖZTÜRK, Banka Temsilcileri Özlem DEMİRAY ve Murat AYDOĞDU katıldılar.

 

Yapılan protokole göre,bu kredilerden iflas etmemiş, konkordato(elinde olmayan sebeplerle işleri iyi gitmeyen ve mali durumu bozulmuş olan dürüst borçluları korumak için kabul edilmiş bir hukuki çözüm) ilan etmemiş, tasfiyeye girmemiş, devlet ihalelerinden yasaklı olmayan ve ticari açıdan faal durumda olan kuruluşlar yararlanabilecektir. Bu ve benzeri diğer detaylar için, Odamız Üyeleri Garanti Bankası Bozüyük Şubelerine müracaat edebilirler.

 

Değerli Üyelerimize,
            Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna Duyurulur.
            Saygılarımızla .

 

             

05.12.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO - GARANTİ BANKASI KREDİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç