Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASIYENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞI VE EKONOMİYE DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİ PROGRAMINA KATILDI.

  • 08.12.2012
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Bilecik Ticaret Odası'nın düzenlediği "Bilecik TSO Hizmet Binasının Açılışı ve Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni" programına katıldı.

 

           08 Aralık cumartesi Günü Saat 17.30 da başlayan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

 

             Programa Odamızı temsilen Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL,Meclis Başkanı Osman TEKELİ,Meclis Başkan Yardımcısı Ali ÇOBAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin ELMAS, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Buğra LEVENT,Meclis Üyesi Recep ÜZEL,Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI ve Ahmet AKSA, ,İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Odamız üyesi Fikret KARAÇALI,İl Kadın Girişimciler Başkan Yardımcısı ve Odamız Üyesi Hülya ESEL,ve yine Odamız Üyesi Nurcan ÖZÇAKIR ile Odamız Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldılar.

 

            Ayrıca Törene, KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız, TOBB Başkan Vekili Faik Yavuz ve TOBB Yönetim kurulu üyeleri, Bilecik TSO yönetim kurulu üyeleri ve iş adamları ile daire müdürleri katıldı.

         Bilecik Valisi Akpınar da Bilecik'in Türkiye'nin gelişen önemli illerinden birisi olduğunu belirterek, ''Nüfusu ve yüzölçümü az ama gerek fabrika ve sanayi tesisleri bakımından gerekse üretim kapasitesi bakımından çok iyi konumdadır'' dedi.
        Konuşmaların ardından 2011 yılı gelir ve kurumlar vergisi, ihracat, istihdam rekortmenleri ile birinci ve ikinci 500 sanayi kuruluşlarının yanı sıra UMEM projesinde yer alan firmalara plaketleri verildi.
       Bilecik TSO Başkanı Özünlü,TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na zemzem takımı, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da Vali Akpınar'a ve Bilecik TSO Başkanı Özünlü'ye plaket verdi.

 

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

Kaynaklar :www.haberler.com,www.sondakika.com,www. tobb.org.tr

 

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

                                                                                            08.12.2012

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASIYENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞI VE EKONOMİYE DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİ PROGRAMINA KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç