BOZÜYÜK TSO BURSA TÜYAP-BELEX 2012 ENSUTEK VE METAL İŞLEME FUARINA KATILDI.

• 08.12.2012

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ile birlikte  BELEX 2012 Bursa 10. Uluslar arası Elektrik,Elektronik,Otomasyon,Aydınlatma ve İletişim, ENSUTEK Endüstriyel Su Teknolojileri Sempozyumu, Bursa 3. Hırdavat ve İş Güvenliği, Bursa Metal İşleme Teknolojileri  Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarlarını gezme imkanı buldu.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen bir günlük programda Odamıza kayıtlı 13 Firmadan 25 kişilik bir grup  08 Aralık 2012 tarihinde Fuar alanını ziyaret etme fırsatı buldular.

Odamız üyeleri Fuarın çok verimli geçtiğini,bu tür organizasyon ve fuarların firmalarına katkı sağladıklarını ve fuardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Odamıza teşekkür ettiler.

Fuar kapsamında :

Fuarı: Elektrik Üretimi, Elektrik Çevrimi, Elektrik İletimi,

ENSUTEK Endüstriyel Su Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı : Su Hazırlama Sistemleri; Filtrasyon

Ekipmanları, Multimedya Filtreler,  Kazan Sistemleri; Endüstriyel Tip Kazan Üreticileri v.b

Bursa 3. Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı; Teknik Hırdavat Makineleri ve Aksesuarları vb.

Bursa Metal İşleme Teknolojileri  Fuarı ; -Talaşlı İmalat Makineleri (NC, CNC, Takım Tezgâhları), Presler v.b

Bursa Sac İşleme Teknolojileri 2012 Fuarı; Sac Levha İşleme Teknolojisi, Yüzey Teknolojisi,v.b

ve benzeri ürünler yer aldı.

Odamız adına  Fuar Organizasyonuna ilgi gösterip katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

08.12.2012

• BOZÜYÜK TSO   BURSA TÜYAP-BELEX 2012 ENSUTEK VE METAL İŞLEME FUARINA KATILDI.