KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULLARI BOZÜYÜK İCRA KURULU ÜYELERİ SEÇİMLERİ YAPILDI.

• 14.12.2012

Bilecik Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Bozüyük İcra komitesi asil ve yedek üye seçimleri girişimci üyelerimiz ile birlikte Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

TOBB İl Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri Türkiye genelinde gerçekleştirildi .

14 Aralık Cuma günü Odamız binasında, Bilecik Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Bozüyük Grubu İcra Komitesi Asil ve Yedek üye seçimleri gerçekleşti. Saat 10:00-16:30 arası gerçekleşen seçim programına oy kullanmak için gelen Bozüyük TSO girişimci üyeleri seçime yoğun ilgi gösterdiler. Saat 16:30 itibariyle biten seçim programı sonucu açılan sandıkta Genç ve Kadın Girişimciler İcra Komitesi Asil ve Yedek Üyeleri şu şekilde yer aldı:

BİLECİK KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ:

1. HÜLYA ESEL

2. NURCAN ÖZÇAKIR

3. NERMİN NALBANTOĞLU

4. ÖZLEM LEVENT

5. ZEKİYE PEKTAŞ

6. GÜLSEN SÜNAL

BİLECİK KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ YEDEK ÜYELERİ :

1. KEVSER YETKİNLER

2. AYŞE AKFİLİZ

3. DİLEK DİKİCİ

4. GÜNER ACDER

5. İLKNUR KARALI

6. YASEMİN KATRANCI

BİLECİK GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ:

1. FİKRET KARAÇALI

2. MECİT KURUOĞLU

3. CANBERK ESEL

4. METE TORUN

5. BERTAN AYAZ

6. CÜNEYT DÖNMEZ

BİLECİK GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ YEDEK ÜYELERİ:

1. VURAL SİPAHİOĞLU

2. ADEM HOŞOĞLU

3. ADEM ÖNER

4. İBRAHİM KÖSE

5. ERAY KÖKLÜ

6. HAKAN YAMAN

Bilecik Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitelerinde görev almak üzere seçilen üyelerimizi kutlar çalışmalarında başarılar dileriz.

Değerli Üyelerimize,
            Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna Duyurulur.
            Saygılarımızla .

14.12.2012

• KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULLARI  BOZÜYÜK İCRA KURULU ÜYELERİ SEÇİMLERİ YAPILDI.