Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO ORGANİZASYONUNDA GIDA HİJYEN EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ.

  • 08.12.2012
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonu ve Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü İşbirliğinde Odamız Üyesi Ekmek İmalatı Yapan Firmalarımızın çalışanlarına yönelik Ücretsiz  Hijyen Eğitimi Programı yapıldı.

 

            Programa Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Zülali TAŞÇI ve Uzman arkadaşların  yanı sıra Oda Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Başkan Yardımcısı Hüseyin ELMAS, Sayman Üye Buğra LEVENT ve Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldı.

 

            Bozüyük TSO Üyesi Ekmek İmalatı yapan 5 adet firmadan toplam 37 adet kişinin katılımı ile Endüstri Meslek Lisesi çok amaçlı salonunda gerçekleşen program açılışına katılan Bozüyük           TSO Yönetim Kurulu Başkanı ESEL  katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında…,  

 

.., “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile “TOBB” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında ortaklaşa yürütülen Gıda Hijyeni Eğitim çalışmaları organizasyonunu ilçemizde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının üstlendiğini..,  

Bu çerçevede  2012 yılı içerisinde yayınlanan 2012/2 no’lu ekmek çeşitleri tebliği uyarınca Bozüyük TSO üyesi ekmek imalatı yapan firmalarda görev alan personelin hijyen eğitimlerini Bakanlığımız İl teşkilatı ile Bozüyük TSO’ nun  organizasyonunda gerçekleştirileceğini belirtti.  

ESEL konuşmasında .., bu programlar sırasında katılımcılara..,  

-Genel hijyen tanımı,  

-Gıdalardaki zararlı maddeler, bulaşma ve bozulmalar, 

-Personel işyeri ve ekipman hijyeni.., 

-Fırınlarda hijyen..,  

-El yıkama, maske ve bono kullanımı gibi konularda detay bilgiler verileceğini ifade etti.  

Bu ve benzeri eğitim programlarının odamıza kayıtlı firmalarımızın ihtiyaçlarına göre  önümüzdeki dönemlerde de  devam edeceğini belirten ESEL Bakanlık temsilcilerine ve emeği geçenlere teşekkür etti ve katılımcılara başarı dileklerini iletti.
 

            Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

            Saygılarımızla..,

08.12.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO ORGANİZASYONUNDA GIDA HİJYEN EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç