Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO GENİŞ KATILIMLI MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI YAPILDI.

  • 14.05.2013
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Başkanlığında Organ Seçimleri sonrası 9 Meslek Grubunun temsilcileri 14 Mayıs 2013 Salı günü bir araya geldiler.

 

Bozüyük Belediyesi Kültür Merkezi Şark Köşesinde samimi bir havada geçen ilk Meslek Komiteleri toplantısında açış konuşması yapan Mehmet Doğan TUNÇ Seçim Sürecinin sona erdiğini ifade etti ve bu süreçte tüm emeği geçenlere teşekkürlerini sundu. TUNÇ konuşmasında Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerinin kesinleşmesini takiben Oda Meclisinde ve Yönetim Kurulunda yeni görev alan arkadaşları tek tek katılımcılara takdim ederek tanıştırdı.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ise konuşmasında bir gün önce basın kuruluşları ve üyelerimiz ile paylaştığı Seçim Süreci sonrası Teşekkür ve Kutlamalara ilişkin Basın Açıklamasına değinerek yine bu süreçte Odamızı yalnız bırakmayıp tebrik mesajı ve desteklerini ileten tüm başta Milletvekillerimiz , Belediye Başkanlarımız ve TOBB Yönetim Kurulu Başkanlığı olmak üzere tüm kesimlere teşekkürlerini sundu.

 

LEVENT konuşmasının devamında bu süreç sonrasında Meslek Komitelerinde görev alan Başkan ve Başkan Yardımcılarını tek tek takdim etti ve önümüzdeki günlerde tüm meslek komitesi temsilcilerimizin birlikte çalışmaları gereğine değindi.

 

12 Mayıs tarihinde belirlenen Oda Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanı seçimleri sonrasında derhal Yönetim Kurulunun kendi arasında görev taksimini gerçekleştirdiğini ve ilk toplantılarını yaptığını ifade etti.

 

Buğra LEVENT bu ve benzeri Kent Konseyleri niteliğindeki toplantıların Başta İlçe Kaymakamlığımız ve Bozüyük Belediye  Başkanlığımız olmak üzere İlçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile geniş katılımlı olarak organize edileceğini ifade etti.

Komite temsilcilerinin karşılıklı görüş alışverişleri ve önerileri ile devam eden toplantı önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelineceği ifade edilerek sona erdi.

*** Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri Sonrasında oluşan Protokol Listesi aşağıda verilmiştir.

Meclis Başkanlık Divanı

 

Meclis Başkanı                                : Mehmet Doğan TUNÇ

Meclis Başkan Yardımcısı             : Ali AYTAÇ

Meclis Başkan Yardımcısı             : Garip ÖĞE

Meclis Katip Üye                             : Fatih KOÇ

 

Yönetim Kurulu

 

Yönetim Kurulu Başkanı               : Buğra LEVENT

Yönetim Kurulu Başkan Yrd.       : Ayhan ERSOY

Yönetim Kurulu Başkan Yrd.       : Hasan ÖKSÜZ

Yönetim Kurulu Sayman Üye      : Hakan BAKICI

Yönetim Kurulu Üyesi                   : Ahmet Murat KÖFTECİOĞLU

Yönetim Kurulu Üyesi                   : Mete AYAZ

Yönetim Kurulu Üyesi                   : Veli ÇELİK

 

Genel Sekreter                               : Bedri ÖZTÜRK

 

             Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
             Saygılarımızla..,  

 

            

14.05.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO GENİŞ KATILIMLI  MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI YAPILDI.
  • BOZÜYÜK TSO GENİŞ KATILIMLI  MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI YAPILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç