Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİEN SERAMİK GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER.

  • 17.05.2013
  • bozuyuktso

Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, Meclis Başkanı M. Doğan Tunç ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Bien Seramik sanayi grup başkanı Tolun Vural'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Bien Seramik Sanayi Grup Başkanı Tolun Vural, "Personel alımını Bozüyük'ten yapalım dedik ama her nedense o kadar ilan ve duyuru yapmamıza rağmen Bozüyük'ten adam bulamadık. Bozüyük'lüler seramik fabrikasında çalışmak istemiyor. Temiz iş istiyorlar. Bu nedenle Söğüt'ten işçi getiriyoruz." dedi.

 

            TSO Başkanı Buğra Levent, "Seçimin ardından ticaret ve sanayi alanında ki işyerlerimizi ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Bizim Ticaret ve sanayiyi ayrı bir kulvarda değerlendirmemiz gerekiyor. Biz ne kadar oda olsakda bizlerin lokomotifi de sizler oluyorsunuz. Bozüyük'ün kalkınmasında işsizliğinde öncelikli kurumlar sizlersiniz. Bizler sizler için yapabileceğimiz neler varsa bu anlamda yanınızdayız. Sanayicilerimizin önünü açmak için ne gibi çalışmalar yapabiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Oda olarak sizleri ziyaret etmek de biraz geç kaldık. İnşallah bundan sonra oda olarak elimizden ne geliyorsa her zaman yanınızdayız. Oda olarak ne katkı sağlayabilir, nerede durabilirizin çabası içerisindeyiz." dedi.

 

            Bien Seramik Sanayi Grup Başkanı Tolun Vural da yaptıkları yatırım ve çalışmalardan bahsederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tolun Vural, 60.000 metrekare alan üzerinde en son teknoloji ile yeni bir yatırımı Bozüyük'e kazandırdıklarını söyledi. Vural, "İstanbul'lu olmama rağmen uzun yıllardır Bozüyük'te yaşadığımdan dolayı kendimi Bozüyük'lü hissediyorum. Patronlar yatırım yapacakları yerde o yerin idarecilerinden gerekli sıcaklığı hissettikleri zaman her anlamda destekleri de farklı oluyor. Biz her alanda önceliğimizi Bozüyük'e verdik. Personel alımını Bozüyük'ten yapalım dedik ama her nedense o kadar ilan ve duyuru yapmamıza rağmen Bozüyük'ten adam bulamadık. Bozüyük'lüler seramik fabrikasında çalışmak istemiyor. Temiz iş istiyorlar. Bu nedenle Söğüt'ten işçi getiriyoruz." dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile ziyaret sona erdi.

             Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
             Saygılarımızla..,  

 

            

17.05.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ  BİEN SERAMİK GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç