Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BY YAĞMUR LASTİK BAYİİ AÇILIŞINA KATILDI.

  • 17.05.2013
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Oda Üyelerinden BY Yağmur Firmasının Oto Lastik Bayii açılış programına katıldı.

              Odamızı temsilen Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT  Başkan Yardımcıları Hasan ÖKSÜZ ve Sayman Üye Hakan BAKICI’nın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyelerimizden Mete AYAZ ve Murat KÖFTECİOĞLU’da Odamızı temsilen açılış programına katıldılar.

               Bilecik Milletvekili Sn: Bahattin ŞEKER in açış konuşması sonrasında katılımcılar ile birlikte açılışı yapılan lastik ana bayii açılışında siyaset ve ekonomi dünyasından İlçemiz temsilcileri hazır bulundu.

Açılışın ardından Yeni Sanayi Sitesinde hizmet verecek olan işyeri Mustafa Bayrak, Bülent Bayrak ve Mümin Gün iş ortaklığı ile müşterilerine en iyi hizmet vermek adına çalışmalarına başladı.

                Açılışta konuşan Milletvekili Bahattin Şeker, "Hayırlı bir günde hayırlı bir Cuma günü üç aylara girdiğimiz şu günlerde hayırlı bir iş için buraya geldik. Değerli kardeşlerimizin Bozüyük'e büyük bir hediyesi var. Evet gelişen ve değişen Bozüyük'te bir eksiklik bir daha tamamlanıyor. Bozüyük'e hakikaten Mıchelen gibi dünya çapında ki bir lastik firmasının hem satışının hem de teknik ekibiyle beraber hizmet sunmak için buraya güzel bir tesis açıyorlar. Şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerini kutluyorum. hayırlı kazançlar diliyorum. İnşallah burada kazanıp daha büyük hizmetler vererek Bozüyük'e devam ederler. Hayırlı olsun" dedi.

                Konuşmaların ardından Milletvekili Bahattin Şeker, TSO Başkanı Buğra Levent, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Öksüz ve işyeri sahiplerince dualarla işyerinin açılışı yapıldı. Osman Tekeli günün anısına işyeri sahiplerine Osmanlı arması hediye etti. İşyerinin gezilmesiyle açılış programı sona erdi.

            Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
            Saygılarımızla..,  

 

17.05.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ  BY YAĞMUR LASTİK BAYİİ AÇILIŞINA KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç