BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNE NEZAKET ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR (SANAYİ İL MÜDÜRÜ, SGK MÜDÜRÜ İŞ BANKASI BOZÜYÜK ŞB. MÜDÜRÜ)

• 17.05.2013

Bozüyük TSO Yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde tamamlanan Bozüyük TSO Organ Seçimleri sonrasında oluşan Yeni Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine Kamu Kurumlarının temsilcilerinden çeşitli sivil toplum kuruluşlarından ve Odamız Üyelerinden ziyaretler sürüyor.

Bu çerçevede Bilecik Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayram KAYA, Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Emin ŞAHİN ve İş Bankası Şube Müdürü Coşkun GÜR Odamız Üyelerini makamlarında ziyaret ettiler.

Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Yönetim Kurulu ve Meclis Başkan Yardımcıları ve Üyelerinin katıldıkları kabuller sırasında karşılıklı tanışma ve hayırlı olsun temennilerinin ardından İlçemiz ve bölgemiz ekonomisine ilişkin genel konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu kabuller sırasında yine Kurumların verdiği hizmetler ile bu hizmetlerin Üyelerimize tanıtımı ve birlikte yürütülebilecek ortak proje ve çalışmalar üzerinde duruldu.

17.05.2013

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNE  NEZAKET ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR   (SANAYİ İL MÜDÜRÜ, SGK MÜDÜRÜ  İŞ BANKASI BOZÜYÜK ŞB. MÜDÜRÜ)