Haber Arşivi

BİLECİK BÖLGESİNDEN SORUMLU MİLLETVEKİLİNDEN BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNE NEZAKET ZİYARETİ

  • 20.05.2013
  • bozuyuktso

 

Bilecik Bölgesinden sorumlu Milletvekili Sn:Faik TUNAY Odamız Yöneticilerini makamlarında ziyaret etti.

 

               Bozüyük TSO Yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekillerinden Sn: Faik TUNAY Bilecik İl Başkanı Avukat Çağatay KARAAHMET, Bozüyük İlçe Başkanı Metin TORUN   ve Parti yetkilileri ile birlikte  Odamız Yöneticilerini ziyaret etti.

 

               Oda Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Yönetim Kurulu ve Meclis Başkan Yardımcıları ve Üyeleri katıldılar.  

 

                Karşılıklı tanışma  ile başlayan oturumun devamında Milletvekili TUNAY Partisi adına Bilecik Bölgesinden sorumlu Milletvekili olduğunu bu sebeple bu bölgede önümüzdeki günlerde çok daha sık ziyaretlerinin olacağını ifade etti.

TUNAY konuşmasında kendisinin de iş dünyasından geldiğini iş hayatı ile birlikte çok genç yaşlarda siyasi hayatının da başladığını dolayısı ile şu an Mecliste görev alan Milletvekilleri içerisinde en genç Milletvekillerinden birisi olduğunu söyledi.

 

              Bozüyük’ün coğrafi olarak bir kesişme noktasında olduğunu bu sebeple Türkiye genelinde de bilinirliğinin olduğunu ve bu avantajlarının çok daha iyi kullanılabileceğini ifade etti.

 

               Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ise ziyaret sebebi ile başta Sayın Milletvekili olmak üzere İl ve İlçe Parti temsilcilerine teşekkürlerini iletti. Milletvekili TUNAY’ın iş dünyasının içinden gelmesi sebebi ile yaşanılan sorunları çok daha net ve çözüm odaklı olarak değerlendirebileceğini ve bu sebeple önümüzdeki dönemde de Milletvekillerimiz ile yapacağımız görüşme ve ziyaretlerde Sayın TUNAY’ı da ayrıca ziyaret etmek istediklerini belirtti.

 

               Ziyaret Bozüyük TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT’in günün anısına Odamız Plaketinin Milletvekili Sn: Faik TUNAY’a takdim edilmesi ile sona erdi.

 

                Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
                Saygılarımızla..,  

 

20.05.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BİLECİK BÖLGESİNDEN SORUMLU MİLLETVEKİLİNDEN BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNE  NEZAKET ZİYARETİ
  • BİLECİK BÖLGESİNDEN SORUMLU MİLLETVEKİLİNDEN BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNE  NEZAKET ZİYARETİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç