• 22.05.2013

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Sn:Harun KARACAN’ı makamında ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Harun Karacan'a hayırlı olsun ziyaretini, Odamız adına, Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Genel Kurul Delegesi Murat ŞEKER ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK gerçekleştirdiler.

22 Mayıs Çarşamba günü Başkan KARACAN'ın makamında gerçekleştirilen ziyarette Karacan;Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Odamız temsilcileri ile bir süre sohbet etti.

Birbirlerine yeni başkanlık dönemlerinde başarılar dileyen temsilciler günün anısına toplu fotoğraf çektirerek ziyareti sonlandırdılar.

22.05.2013

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN ESKİŞEHİR TİCARET ODASI BAŞKANI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ