Haber Arşivi

MİLLETVEKİLİMİZ DR. FAHRETİN POYRAZ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.

  • 24.05.2013
  • bozuyuktso

 

Bilecik Milletvekili Sn:Dr. Fahrettin POYRAZ Odamız Yöneticilerini makamlarında ziyaret etti.

           Bozüyük TSO yeni dönem Organ Seçimleri sonrası Hayırlı olsun ve kutlamalara ilişkin nezaket ziyaretleri devam ediyor.

 

           Bu çerçevede Bilecik Ak Parti Milletvekilimiz Sn: Dr. Fahrettin POYRAZ Belediye Başkan Vekilimiz Sn: Fatih BAKICI, Ak Parti İlçe Başkanı Sn: Nizamettin ÇAM ve Danışman Sn:Murat SAN ile Odamız Yöneticilerini ziyaret etti.

 

           Oda Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Yönetim Kurulu ve Meclis Başkan Yardımcıları ve Üyeleri katıldılar. 

Oda Yöneticilerinin geniş katılımı ile gerçekleşen toplantıda Milletvekili POYRAZ yeni dönemde göreve gelen arkadaşları tebrik etti ve başarılı çalışmalar diledi.

 

           Milletvekili POYRAZ  Oda Organ seçimleri sonrasında oluşan yeni Meclis ve Yönetim Kurulundaki arkadaşların uyum içerisinde çalışmalarının çok önemli olduğunu, bu uyumun İlçemize ve İlçemiz ekonomisine çok büyük katkılarının olacağını ifade etti.

 

            Yakın dönemde Bozüyük’te Lojistik Köy, OSB deki büyük Sanayi yatırımları ve yine Haziran ayı içerisinde başlanması planlanan TOKİ Konutları gibi güzel şeylerin yaşanmaya başladığını, bu anlamda yeni yatırımcıların da bölgemizde yatırım yapmak istediklerini ifade etti.

 

            Yeni yatırımcılar içerisinde yerel yatırımcılarımızın da olmasını çok arzu ettiğini ifade eden POYRAZ bu anlamda daha önce teknik sorunlar yaşadığımız fakat şu anda çok hareketli günler yaşayan ve yatırımcı talebi alan             BORSAB Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinin de daha da gelişeceğini belirtti.

 

            Belediye Başkan Vekilimiz Sn: Fatih BAKICI ise İlçemizin sürekli büyüdüğünü bu anlamda da işyerleri ve sanayi alanları için yeni alanların açılması ve yaratılması gereğine dikkat çekti ve çalışmalarını bu yönde de sürdürdüklerini belirtti.

 

           Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ise ziyaret sebebi ile duyduğu memnuniyeti ifade ederek önümüzdeki günlerde hep birlikte çalışmaların daha yoğun bir şekilde yürütüleceğini konunun daha önceki toplantılarda da gündeme geldiğini, başlangıçta Bozüyük Belediye Başkanlığımızın Organizasyonunda Sivil Toplum Kuruluşlarımızın temsilcilerinin katılacakları Kent Konseyi şeklindeki toplantıların planlandığını ve bu toplantıların sırasıyla diğer kuruluşların organizasyonların da sürdürüleceğini  söyledi.

 

          Milletvekili Sn:Dr. Fahrettin POYRAZ açıklamalarının devamında yeni dönemin hep birlikte elbirliği ile çalışma dönemi olacağını  ve konu halkın menfaati olunca her şeyin bir tarafa bırakılması gerektiğini hep birlikte çalışılması gerektiğini ifade etti.

 

          Ziyaret Bozüyük TSO adına Meclis Başkanı Sn: Mehmet Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn:Buğra LEVENT’in günün anısına Osmanlı Arması ve Odamızın Plaketinin Milletvekilimiz  Sn: Dr. Fahrettin POYRAZ a takdim edilmesi ile sona erdi.

 

 Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 Saygılarımızla..,

BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
24.05.2013

  • MİLLETVEKİLİMİZ DR. FAHRETİN POYRAZ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.
  • MİLLETVEKİLİMİZ DR. FAHRETİN POYRAZ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.
  • MİLLETVEKİLİMİZ DR. FAHRETİN POYRAZ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç