Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

  • 28.05.2013
  • bozuyuktso

 

Bozüyük TSO Meclis Başkanı Sn: Mehmet Doğan TUNÇ Başkanlığında 2013 yılı Organ Seçimleri sonrasında oluşan yeni Oda Meclisi Üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

            Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ açış konuşmasında şunları ifade etti.

 

          “..,Öncelikle yeni dönemde Oda Yönetim Kurulumuzda, Meclisimizde,Disiplin Kurulumuzda ve Meslek Komitelerimizde görev alan tüm arkadaşlarımızı şahsım ve Oda Meclisim adına tebrik ediyorum ve başarılı çalışmalar diliyorum.

 

           İlk toplantımızı en yaşlı üyemiz sayın Ali AYTAÇ Başkanlığında 12 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirmiştik. Bu toplantımızda Oda Meclis Üyelerimizin tercih ve oyları ile Meclis Başkanlık Divanımızı da oluşturmuş bulunuyoruz.

Bu vesile ile Oda Organ Seçimlerimizin ilçemize, bölgemize, ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

  

          Meclis Başkanı TUNÇ’un açış konuşmasının ardından Meclis Üyelerinin geniş katılımı ile gerçekleşen toplantıda olağan gündem maddelerinin müzakeresine geçildi.

 

            5174 sayılı “TOBB” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu Hükümleri gereğince Yeni dönemde Oda Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen ve Meclis onayına sunulan   Oda adına görev yapacak Bilirkişi ve Hakem Heyeti  Listeleri ile yine Eksper ve Muhtelif Komisyon Üyelikleri listeleri oybirliği ile kabul edildi.

 

            Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasının bir an önce hayata geçirilebilmesi için Oda Yönetim Kuruluna yetki verilen toplantıda ayrıca Oda Genel Sekreterliği tarafından Meclis Üyelerine Oda İşleyişi ve Faaliyetleri hakkında sunum yapıldı.

 

            Toplantı Nisan Ayı Sonu itibariyle Oda Hesaplarının incelenmesi, oylanması ve kabulü ile sona erdi.

 

            Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

            Saygılarımızla..,

BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
28.05.2013

  • BOZÜYÜK TSO  İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç