Haber Arşivi

MİLLETVEKİLİMİZ BAHATTİN ŞEKER ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.

  • 31.05.2013
  • bozuyuktso

 

Bilecik Milletvekili Sn:Bahattin ŞEKER Odamız Yöneticilerini makamlarında ziyaret etti.

 

Bozüyük TSO yeni dönem Organ Seçimleri sonrası Odamız Yöneticilerine Siyasi Parti Milletvekilleri Parti Teşkilatları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinden hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor.  

 

Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilimiz  Sn: Bahattin ŞEKER MHP İlçe Başkanı Sn: Ahmet Murat KÖFTECİOĞLU ve beraberindeki heyet Odamız Yöneticilerini ziyaret etti.

 

Oda Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Yönetim Kurulu ve Meclis Başkan Yardımcıları ve Üyeleri katıldılar. 

 

Oda Yöneticilerinin geniş katılımı ile gerçekleşen toplantıda Milletvekilimiz ŞEKER yeni dönemde göreve alan arkadaşları tebrik etti ve başarılı çalışmalar diledi.

 

Milletvekili ŞEKER İlçemizin konum olarak çok güzel ve avantajlı bir yerde bulunduğunu ve bu durumun ekonomik anlamda bölgeye değer kattığını belirtti.

 

ŞEKER İlçemizdeki Organize Sanayi Bölgemizin yatırımcılara daha etkin hizmet verebilmesi için iş dünyasını temsilen Odaların da temsilcileri ve yönetim yapısında bulunması gerektiğini ifade etti. 

 

Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ Sanayi Üretiminin İlçemizde sektör bazında çeşitlendirilmesi gereğine dikkat çekerken Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ise mevcut Sanayi Yatırımlarının yanı sıra bölgede bacasız sanayi olarak adlandırılan Üniversite Yatırımlarının bir an önce hayata geçirilmesi gereğine değindi.

 

Toplantı katılımcıların BORSAB Organize Sanayi Bölgesi, Hızlı Tren , Lojistik Merkez, İlçemizde Fakülte Açılması, KOBİ Niteliğindeki işletmelerin sorunları ve benzeri konuların müzakeresi ile devam etti. 

 

Ziyaret Bozüyük TSO adına Meclis Başkanı Sn: Mehmet Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn:Buğra LEVENT’in günün anısına Osmanlı Arması ve Odamızın Plaketinin Milletvekilimiz  Sn: Bahattin ŞEKER’e  takdim edilmesi ile sona erdi.

 

 Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 Saygılarımızla..,

BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
31.05.2013

  • MİLLETVEKİLİMİZ BAHATTİN ŞEKER ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.
  • MİLLETVEKİLİMİZ BAHATTİN ŞEKER ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.
  • MİLLETVEKİLİMİZ BAHATTİN ŞEKER ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç