TÜRKİYE - FİNLANDİYA ÇALIŞMA KOMİTESİ

• 27.07.2015

Finlandiya ile aramızdaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesini teminen karşılıklı işbirliğinin yürütüldüğü alanlarda firmalarımızın karşılaştığı sorunların, çözüm önerilerinin yeni işbirliği imkanlarının tespiti ve değerlendirmesi amacıyla Birliğimiz bünytesinde bir çalışma başlatılmıştır.

Çalışma kapsamında, ilgili firmalarımızın ve sektörlerin  görüş ve önerilerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu itibarla, Finlandiya ile ekonomik ve ticari ilişkilerde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ile yeni işbirliği olanaklarına ilişkin görüşlerin belirlenmesi için http://tobb.org.tr/DEID/basvuru/finlandiya/ adresindeki formun doldurulması rica olunur.

Konu ile ilgili yazı ek te verilmiştir.

Saygılarımızla.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası