Haber Arşivi

BAKANIMIZDAN GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ SÖZÜNÜ ALDIK.

  • 11.06.2013
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri geniş bir katılım ile Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sn: Hayati YAZICI’yı makamlarında ziyaret ettiler.

 

Milletvekilimiz Sn:Dr. Fahrettin POYRAZ Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Üyelerinin geniş katılımları ile gerçekleştirilen ziyaret karşılıklı tanışma ile başladı.

 

Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sn: Hayati YAZICI yeni dönemde göreve gelen Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarımız ile Odamızda görev alan tüm Yöneticilerimize hayırlı olsun dileklerini iletti. 

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra LEVENT Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının Genel Durumu Yönetim Yapısı hakkında kısaca bilgiler verdikten sonra, Bozüyük’te Lojistik Merkez Projesinin hızla devam ettiğini belirtti.

 

LEVENT açıklamasında Bozüyük’te faaliyet gösteren yaklaşık 50 Sanayi Kuruluşu içerisinde 35 Firmanın İhracat Potansiyelinin olduğunu ve bu firmaların İhrac Ürünlerinin Gümrük İşlemlerinin doğrudan Bozüyük’ten yapılması için Sayın Bakanımızdan destek talebinde bulundular.

 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn: Hayati YAZICI ise Türkiye’nin 2023 yılı hedefleri içerisinde 500 Milyar Dolarlık İhracat hedefi olduğunu ve bu hedeflerine ulaşabilmek için İhracatçı ve Sanayicilere her türlü desteğin verileceğini ifade etti.

 

Bakan YAZICI ifadelerinde Bozüyük’te 200.Milyon Dolarlık bir İhracat Potansiyeli olması durumunda Oda Yöneticilerimize derhal Bozüyük’te bir Gümrük müdürlüğü açılabileceği sözünü verdi.

 

Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret Bozüyük TSO adına Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT’in günün anısına Osmanlı Arması ve Odamızın Plaketinin Bakanımız Sn: Hayati YAZICI’ya takdim edilmesi ile sona erdi.


            Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

11.06.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BAKANIMIZDAN GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ SÖZÜNÜ ALDIK.
  • BAKANIMIZDAN GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ SÖZÜNÜ ALDIK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç