Haber Arşivi

KARA KUVVETLERİ KOMUTANIMIZ ORG. HAYRİ KIVRIKOĞLU’NU MAKAMLARINDA ZİYARET ETTİK.

  • 11.06.2013
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri geniş bir katılım ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri  KIVRIKOĞLU’nu makamlarında ziyaret ettiler. .

Milletvekilimiz Sn:Dr. Fahrettin POYRAZ Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Üyelerinin geniş katılımları ile gerçekleştirilen ziyaret karşılıklı tanışma ile başladı.

Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Hayri KIVRIKOĞLU yeni dönemde göreve gelen Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarımız ile Odamızda görev alan tüm Yöneticilerimize hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Org. Hayri KIVRIKOĞLU’na Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra LEVENT Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının Genel Durumu Yönetim Yapısı ve çalışmalarımız hakkında bilgiler verdi. 

Görüşmeler sırasında Bozüyük’ün  genel ekonomik ve sanayi altyapısının yanı sıra kültürel ve tarihsel özellikleri ile de ön plana çıkarılmasının gerekliliği görüşüldü.

Org. KIVRIKOĞLU ve Oda Yöneticilerimiz bu görüşler çerçevesinde Bozüyük’teki tarihi anıtların ve Şehitliklerin varlığından ve tanıtımlarından bahsettiler.

Özellikle de Metristepe Zafer Anıtımız ile ilgili olarak Valilik , Türk Silahlı Kuvvetleri, Yerel Yönetimler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte altyapı ve düzenleme çalışmalarının yürütülebileceği ve yine bu çerçevede  turistik turlar ve ziyaretlerde Metristepe’nin özellikle tanıtımının yapılabileceği ifade edildi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret Bozüyük TSO adına Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT’in günün anısına Osmanlı Arması ve Odamızın Plaketinin Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Hayri KIVRIKOĞLU’na takdim edilmesi ile sona erdi.


            Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

11.06.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • KARA KUVVETLERİ KOMUTANIMIZ ORG. HAYRİ KIVRIKOĞLU’NU MAKAMLARINDA ZİYARET ETTİK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç