BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ

• 19.06.2013

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başanı Fevzi UZUN’u makamlarında ziyaret ettiler.

Bilecik Belediye Başkanımız Sn:Selim YAĞCI’nın da katılımıyla gerçekleştirilen  programa Odamızı temsilen Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarının katılımları ile gerçekleşti.Odamız Temsilcilerini Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi UZUN karşıladılar.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi UZUN, yeni dönemde göreve gelen Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarımız ile Odamızda görev alan tüm Yöneticilerimize hayırlı olsun dileklerini iletti.Akabinde Oda temsilcilerimizle hayırlı olsun temennilerini ileterek yeni görevlerinde Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası temsilcilerine başarılar dilediler .

19.06.2013

• BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ