Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO ‘’SANTEZ GİRİŞİMCİLİK’’ TOPLANTISINA KATIL

  • 19.06.2013
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcileri, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bilecik İl Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen “Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında SAN-TEZ ve Girişimcilik” konulu toplantısına katıldılar.


       19 Haziran Çarşamba günü Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) konferans salonunda gerçekleştirilen programa Odamızı temsilen Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız ve üyeler katıldılar.

 

Açılış konuşmasını yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı  konuşmasında;girişimciliğin, ticaret ve sanayinin bir toplum için, bir devlet için, bir şehir için son derece önemli olduğunu belirtti. Günümüz dünyası içerisinde devlet sistemi ne kadar iyi kurgulanırsa kurgulansın, bunun, siyaset ve ekonomisi ile geliştirilemediği sürece devam etmesi zor olurduğunu anlatan Yağcı "Her şey ekonomi ile gelişme trendi içerisinde oluyor. Şehirlerimizi bir noktadan bir noktaya götürürken, devlet yapılanması ve özellikle bu alanda imkânların hazırlanması çok önemlidir. Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı ve Bilecik Belediye Başkanı olarak yaptığımız toplantılarda şehirlerimizi, ülkemizi ve beldelerimizin kendi kendine yetecek imkânlara ulaşması ve üretilen ürünlerin dışarıya ihraç edilmesi konusunda hep bilgi alış verişleri içerisinde oluyoruz'' dedi.

 

Programa Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI ile , Bilecik Bili Sanayi Teknoloji İl Müdürü Bayram KAYA, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi UZUN ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

19.06.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO ‘’SANTEZ GİRİŞİMCİLİK’’ TOPLANTISINA KATIL
  • BOZÜYÜK TSO ‘’SANTEZ GİRİŞİMCİLİK’’ TOPLANTISINA KATIL
  • BOZÜYÜK TSO ‘’SANTEZ GİRİŞİMCİLİK’’ TOPLANTISINA KATIL

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç