Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SN:SELİM YAĞCI’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

  • 19.06.2013
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve  Sanayi Odası`nın  (TSO)  yeni yönetimi, Bilecik Belediye Başkanımız Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

 

19 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen ziyaret programına Odamızı temsilen Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ile üyeler katıldı.

 

Belediye Başkanımız Selim Yağcı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, belediye çalışmaları ve gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Devamında Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra LEVENT, Ticaret ve Sanayi Odasının Genel Durumu Yönetim Yapısı ve çalışmalarımız hakkında bilgiler verdi. 

 

Bilecik`in gerek turizm ve gerek ekonomideki canlılığın artması noktasında çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:

 

“Bilecik Belediyeler Birliği olarak ülkemizdeki turizm açısından bir kitapçık hazırladık ve turizm envanterini oluşturduk. İlimizin turizmini de hızlandırmak için çok kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tüm ilçelerimizdeki değerleri, bir proje kapsamında oluşturmak istiyoruz. Bizler, Bilecik’e ilişkin çalışmalarımızı üç aşamalı olarak planladık ve bu yönde çalışıyoruz.  İlk 5 yıl içerisinde alt yapı hizmetlerini tamamladık. İkinci 5 yılda sosyal ve kültürel dokuyu güçlendirdik. Bu kapsamda Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi, Alış Veriş Merkezi, Atık Depolama Tesisi gibi büyük eserler ortaya koyduk. Şimdi oluşturduğumuz değerlerimizi, Türkiye ve tüm dünya ile paylaşmak için tanıtım konusunda büyük bir çaba ve gayret içerisindeyiz. Şeyh Edebalı Türbesi’nde insanları daha fazla zaman geçirecekleri çalışmalar yapıyoruz. Osmanlı El Sanatları Merkezini kurduk ve Bilecik bezini dokuyoruz. Geçtiğimiz gün Halk Eğitim Merkezi sergisi açılışında Bilecik bezinden tişört yapıldığını görünce çok mutlu oldum. Hanımlara elbise, çanta üretmeye çalışıyoruz. Bilecik’e özgü hediyelik eşya üretimi için çalışmalar yapıyoruz” dedi. 

 

TSO BAŞKANI LEVENT: ``BAŞARILI ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI SİZLERİ KUTLUYORUZ``

 

Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, Başkanımız Selim Yağcı’yı, çok güzel ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, kendilerinden örnek alacak projeler olduğunu söyledi. Bilecik’te başarılı bir şekilde çalışmaların sonrasında, artık, Türkiye’nin her noktasında Bilecik denilince, Urfa`nın ilçesi Birecik’in anılmadığını, Bilecik’in anıldığını belirten Levent, kültür turizminin buradaki önemini vurguladı. Bozüyük’te faaliyete geçirmek istedikleri etkinliklerin olduğunu dile getiren Levent, ``Kuruluş ve Kurtuluşun beşiği Bilecik’te sanayinin ilerlemesi büyük önem arz ediyor. Tanıtım olarak kültür ve turizmdeki girişimleriniz sayesinde güzel sonuçlar alındı. Çalışmalarından ötürü sizleri kutluyoruz” dedi.

 

Konuşmaların ardından Belediye Başkanımız Selim Yağcı, Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent’e üzerinde Osmanlı arması bulunan çini plaket hediye etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,  

19.06.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SN:SELİM YAĞCI’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.
  • BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SN:SELİM YAĞCI’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç