• 19.06.2013

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Bilecik ŞEYH Edebali Üniversitesi Rektörü Sn:Azmi ÖZCAN’a nezaket ziyaretinde bulundular.

19 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen ziyaret programı Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarının ve  üyelerinin geniş katılımları ile gerçekleşti.

Rektör Sn:Azmi ÖZCAN yeni dönemde göreve gelen Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarımız ile Odamızda görev alan tüm Yöneticilerimize hayırlı olsun dileklerini iletti.

Rektör Sn:Azmi ÖZCAN ile Oda Temsilcileriz görüşmelerinde Bilecik’in ve Bozüyük’ün genel ekonomik ve sanayi altyapısının yanı sıra kültürel ve tarihsel özellikleri ile de ön plana çıkarılmasının gerekliliği ve Üniversitelerimizin genel durumu,Bilecik ve Bozüyük te Üniversite ile ilgili ileriye dönük hedefleri ve planları hakkında görüşmelerde ve fikir alışverişlerinde bulundular.

Ziyaret sonrasında Bilecik ŞEYH Edebali Üniversitesi Rektörü Sn:Azmi ÖZCAN  Oda Temsilcilerimize Plaket takdim etti.Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sone erdi.

19.06.2013

• BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SN : AZMİ ÖZCAN’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDULAR.