BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ BİLECİK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ.

• 19.06.2013

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri geniş bir katılım ile Bilecik Emniyet Müdürü Sn :Eyüp ÖZÜDOĞRU’YU makamlarında ziyaret ettiler.

19 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen ziyaret programına Odamızı temsilen Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve üyelerinin geniş katılımları ile gerçekleşti.

Bilecik Emniyet Müdürü Sn :Eyüp ÖZÜDOĞRU yeni dönemde göreve gelen Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarımız ile Odamızda görev alan tüm Yöneticilerimize hayırlı olsun dileklerini iletti. Oda Temsilcilerimizde Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’nde yeni göreve başlayan Sn : Eyüp ÖZÜDOĞRU’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılarının devamını dilediler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra LEVENT, Ticaret ve Sanayi Odasının Genel Durumu Yönetim Yapısı ve çalışmalarımız hakkında bilgiler verdi.

Karşılıklı tanışma ile başlayan ziyarette  Bilecik ve Bozüyük’ün Trafik ve güvenlik durumu hakkında  görüşmelerde bulunuldu.

19.06.2013

• BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ  BİLECİK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ.