Haber Arşivi

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NA BOZÜYÜK TSO’DAN TAM DESTEK

  • 19.06.2013
  • bozuyuktso

Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz Organ Seçimlerimizi tamamlamış bulunuyoruz.

 

            Göreve gelmemizin hemen ardından TOBB Başkanımız Sn: M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu Şahsım, Meclis Başkanımız Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız ve Üyelerimizden oluşan geniş bir grup ile makamlarında ziyaret etme fırsatı bulduk.

 

            Bu ziyaretimiz sırasında Sayın Başkanımız HİSARCIKLIOĞLU’na Odalarda ve bu Camiada görev yapmanın bir ayrıcalık olduğunu önceki dönemlerde görev alan arkadaşlarımızdan bu hizmet bayrağını teslim aldığımızı ve bu süreci bir bayrak yarışı olarak gördüğümüzü ifade etmiştik.

 

            Bozüyük’ümüz  bir Sanayi Kenti olması özelliği ile daima ön plana çıkmakta ve bu özelliği sebebi ile TOBB Başkanımız Sayın HİSARCIKLIOĞLU nezdinde Odalar Birliğimizin de sürekli destek ve katkılarını almaktadır.

 

            Sayın Başkanımız HİSARCIKLIOĞLU’nun şahsi gayret ve çabaları ile tüm Ülke genelinde farkındalık yaratılan Girişimcilik kavramı ve Nitelikli Eleman İstihdamı yaratılması yönünde başlatılan Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarımızın çalışmaları ve yine UMEM Beceri 10 Meslek Edindirme Kurs Programlarımız başarı ile sürdürülmektedir.

 

            Başkanımız HİSARCIKLIOĞLU’nun TOBB Camiasında yarattığı Odalar ve Borsalar arası sıcak ilişki ve diyalogların ve Camiada bizlere yaşattığı muhteşem güven ve aidiyet hissinin önümüzdeki dönemde de daha da artarak gelişeceğine olan inancımız tamdır.

 

Bundan önceki dönemlerde TOBB bünyesinde bulunan Kurul ve Komisyonlarda yürüttüğümüz başarılı temsilcilik ve çalışmalarımızı yeni dönemde de daha ilerilere taşıyarak katkıda bulunmayı içtenlikle arzu ediyoruz.

 

            Bu görüş ve düşünceler ile Şahsım ve Yönetim Kurulum adına Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek TOBB Başkanlık seçimlerinde TOBB Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun yanında ve destekçisi olacağız.

 

Yine .., önümüzdeki dört yıllık dönemde Sayın Başkanımızın da ifadeleri ile “İşin Ün’ünden ziyade Ununa” odaklanarak Barış ve Huzur ortamı içerisinde Ülkemizi dünyanın gelişmiş ilk on ekonomisi içerisine taşımak adına  yılmadan yorulmadan çalışacağımızı TOBB Camiamıza, Kamuoyuna ve Üyelerimize duyururuz.

 

Saygılarımızla.

19.06.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
BUĞRA LEVENT

  • TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NA BOZÜYÜK TSO’DAN TAM DESTEK
  • TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NA BOZÜYÜK TSO’DAN TAM DESTEK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç