Haber Arşivi

GÜMRÜK BAKANIMIZA BOZÜYÜK GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ AÇILMASI İÇİN RAPORUMUZU SUNDUK

  • 03.07.2013
  • bozuyuktso

Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn: Hayati YAZICI’ya Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT imzası ile İlçemizde Gümrük Müdürlüğü açılması ile ilgili Rapor gönderildi.

Bozüyük TSO          Yönetim Kurulu Başkanı LEVENT Gümrük ve Ticaret Bakanımıza gönderilen Rapor üst yazısında aşağıdaki ifadelere yer verdi..,

 

             “…Sayın Bakanım..,

            Şahsım, Oda Meclis Başkanımız ve yeni dönemde göreve gelen Oda Yöneticilerimiz ile birlikte 11 Haziran 2013 tarihinde şahsınızın kabulleri ile sizleri Ankara’da ziyaret etme fırsatı bulmuştuk. 

            Bu ziyaretimiz sırasında Bozüyük’te halen inşaatı devam eden Lojistik Merkez Projesi ile birlikte mevcut sanayi kuruluşlarımızın İhracat Potansiyellerinden bahsetmiş ve ilçemize Gümrük Müdürlüğü kurulabilmesi yönündeki sözlü taleplerimizi sizlere iletmiştik.

            Sizin talimatlarınız doğrultusunda Odamıza kayıtlı İhracatçı Firmalardan elde ettiğimiz sonuçlar ve yine Bilecik Valiliği oluru ile Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü aracılığı ile yürütülen Bilecik İlinin İhracat Potansiyeli konulu saha çalışmalarını kapsayan raporumuz ve detaylar ek’te sunulmuştur.

            Bozüyük özelinde 2012 yıl sonu itibariyle yaklaşık 450.000.000 $ ve Bilecik Genelinde ise yaklaşık toplamda 1.100.000.000. $ lık bir İhracat Potansiyeli mevcuttur.

            Bu tespitlerden hareketle 2014 yılı Mart ayı içerisinde işletmeye alınması planlanan Bozüyük Lojistik Merkez Projesi ile birlikte Bilecik ve Kütahya gibi bizlere yakın bölgelerde dağınık halde ihracat ağırlıklı üretim yapan firmalara da hizmet verebilecek Bozüyük Gümrük Müdürlüğü açılması talebimizi emir ve müsaadelerinize arz ederim…”   

 

          Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

          Saygılarımızla.

 

          ***Rapor Ek’inde Bozüyük Özelinde tespiti yapılan Detaylı İhracat Potansiyeli Raporu ve Bilecik İl Geneli İhracat Rakamları verilmiştir.

 

03.07.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • GÜMRÜK BAKANIMIZA   BOZÜYÜK GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ AÇILMASI İÇİN RAPORUMUZU SUNDUK
  • GÜMRÜK BAKANIMIZA   BOZÜYÜK GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ AÇILMASI İÇİN RAPORUMUZU SUNDUK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç