Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANI MESUT HOŞCAN'I ZİYARET ETTİ

  • 17.07.2013
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri geniş bir katılım ile Eskişehir  Spor Kulüp Başkanı Mesut HOŞCAN’ı makamlarında ziyaret ettiler.

 

          17 Temmuz 2013 Salı günü Eskişehir Spor Tesislerinde gerçekleşen ziyaret programına Odamızı temsilen Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Muhasip Üye Hakan BAKICI, TOBB Genel Kurul Delegesi Murat ŞEKER ile Yönetim Kurulu Üyeleri Murat KÖFTECİOĞLU, Veli ÇELİK ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldılar.

 

          Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT  ve katılımcılar Eskişehir Spor Kulüp Başkanı Mesut HOŞCAN’ a yeni görevleri sebebi ile hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

          Buğra LEVENT Bozüyük ile Eskişehir arasında sosyal ekonomik ve kültürel anlamda köklü ve sağlam bağların bulunduğunu bunun en güzel örneklerinin spor alanında da yaşandığını bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bu ilişkilerin daha da gelişerek devam ettirileceğini ifade etti.

 

         LEVENT Bozüyük Spor’un yeni dönemde  mevcut sorunlarını aşması adına ciddi çalışmalar içerisinde olduğunu gerek yöneticilerinin gerekse de İş Dünyasının,  Sanayi Kuruluşlarımızın, İlçemiz Kamuoyunun bu konuda desteklerini sürekli hissettiklerini ve gördüklerini belirtti.

 

          Eskişehirspor  Kulüp Başkanı HOŞÇAN ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten hemen sonra Bozüyük Spor ile çok yakından ilgilendiklerini bu anlamda Eskişehir Spor Yönetimi olarak Sporcu, Teknik Adam ve  Kurumsal destek gibi  her konuda Kulüp olarak Bozüyük Sporun yanında olacaklarını ve hedeflerinin en kısa zamanda Yönetim Kadrosu ve Taraftarları ile birlikte  Bozüyük Sporu Bank Asya da görmek olduğunu ifade etti.

 

          Ziyaret Buğra LEVENT in anı defterini yazması ve Bozüyük Spor Kulüp Yöneticilerinin de bulunduğu heyet ile birlikte fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

 

          Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

         Saygılarımızla..,

 

17.07.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANI MESUT HOŞCAN'I ZİYARET ETTİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç