Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI BUĞRA LEVENT GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI'NIN DAVETLİSİ OLARAK İFTAR YEMEĞİNE KATILDI.

  • 18.07.2013
  • bozuyuktso

 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI Türkiye genelinde tüm oda ve borsaların başkanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.
          Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra LEVENT ‘inde katıldığı yemekte Bakan Hayati YAZICI başkanlara hitaben bir konuşma yaptı. Yapılan seçimler sonucunda oda ve borsa başkanı olarak göreve gelen yöneticileri tebrik eden YAZICI, yöneticilere başarılar diledi.
          Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Müsteşar Ziya Altunyaldız ve Bakanlık yöneticilerinin katıldığı iftarda Bakan Hayati Yazıcı, yaptığı konuşmada perakende ticaretin düzenlenmesine yönelik bir kanun tasarısı üzerinde çalıştıklarını belirterek,"Bu alan düzenlenmeye muhtaç" dedi. İçerisinde bulunduğumuz Ramazan Ayı'nın ehemmiyetine de değinen Yazıcı, orucun muhasebe, empati ve muhakeme yapmak anlamını taşıdığını dile getirdi.
Millet olarak en önemli gücün yardımlaşma ve dayanışma ruhu olduğunu ifade eden Yazıcı, bu duyguların ramazanda üst seviyelere taşındığını vurguladı.

          Bakan Yazıcı, dünyada 7 milyar civarında kişinin yaşadığına dikkati çekerek, "Dünya Bankası verilerine göre, insanların 1 milyar 100 milyonu açlık sınırı olan günlük 1 doların altında bir parayla geçinmek zorunda. Ama hamdolsun Türkiye'de bu kategoriye giren hiçbir insan yok" dedi.

 

          Yemek Oda Borsa Başkanları ve Sayın Bakan'ın karşılıklı görüş alışverişlerinin ardından sona erdi.

 

          Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

         Saygılarımızla..,

 

18.07.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI BUĞRA LEVENT GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI'NIN  DAVETLİSİ OLARAK İFTAR YEMEĞİNE KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç