WORLDFOOD ISTANBUL GIDA FUARI 2015

• 22.07.2015

Worldfood İstanbul Gıda 2015 - 23. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı bölgedeki en büyük uluslararası buluşma noktası olarak 03 - 06 Eylül 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo'da gerçekleştirilecek. Çatısı altında 20'yi aşkın dernek barındıran Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF), İzmir Tixaret Odası (IZTO), KOSGEB, TÜGİDER, PAKDER ve T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından desteklenen fuarda, gıda sektörünün lider firmaları bir araya gelerek sektörün gücünü yansıtacak.

• 659 (80.6 KB)
  • WORLDFOOD ISTANBUL GIDA FUARI 2015