Haber Arşivi

"34ÜNCÜ ATC KONFERANSI" VASINGTON

  • 22.07.2015
  • bozuyuktso

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza iletilen 13558 sayı ve 14.07.2015 tarihli yazı ek te verilmiştir.

Amerikan -  Türk Konseyi (ATC), ABD ve Türkiye ticari, savunma, teknoloji ve kültürel ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla kurulmuş bir iş örgütüdür. Üyeleri arasında; Fortune 500 şirketleri, ABD'li ve Türk şirketleri, uluslararası şirketler ile kar amacı gütmeyen kurumlar ve ABD-Türk ilişkilerine ilgi duyan bireyler yer almaktadır. ATC, yıl içerisinde çeşitli konularda toplantılar, seminerler ile Kongre çalışanları için Türkiye ziyaretleri düzenlenmekte ve ayrıca her yıl Türkiye'den ve ABD'den üst düzey hükümet temsilcilerinin ve iş dünyası temsilcilerinin katılımlarıyla Vaşington'da Yıllık Konferans organize etmektedir.

Bu yıl "ATC Yıllık Konferansı"nın 34üncüsü, Birliğimiz ile işbirliğinde 27-30 Eylül 2015 tarihlerinde Vaşington'da gerçekleştirilecektir. ABD Kongre Üyelerinin, ülkemizden hükümet temsilcilerinin ve ABD ile Türkiye'den uluslararası iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla düzenlenecek olan konferansa ilişkin daha fazla bilgiye ATC'nin web sayfasından  http://the-atc.org/wp/2015/  ulaşabilmektedir.

  • 682 (51.6 KB)
  • "34ÜNCÜ ATC KONFERANSI" VASINGTON

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç