BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN İFTAR YEMEĞİ

• 20.07.2013

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Olarak Bozüyük Belediye Başkanlığı Organizasyonunda kurulan İftar Çadırında Bozüyük’te bulunan yardıma muhtaç 600 kişiye iftar yemeği verildi.

Bozüyük Belediyesi tarafından Aş Evi’nin arkasındaki alanda kurulu İftar Çadırında Ramazan ayı boyunca her gece İlçemizden bir hayırsever kurum kişi veya firma tarafından iftar yemekleri karşılanıyor.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak daha önceki yıllarda da olduğu gibi bu yıl da İhtiyaç sahiplerine, iftar saatinde evlerine yetişemeyenlere, şehir içi ve dışından yolcular ile her kesimden yaklaşık 600 vatandaşımıza iftar yemeği vermiş bulunuyoruz.

20.07.2013

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN İFTAR YEMEĞİ