Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN YARDIMA MUHTAÇ 903 AİLEYE GIDA PAKETİ

  • 23.07.2013
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Oda Yönetim Kurulu'nun teklifi üzerine görüşülen ve karara bağlanan Gıda Paketi Yardım çalışmaları tamamlandı.     
 

Oda tarafından daha önceki yıllarda da olduğu gibi geleneksel hale gelen gıda paketi yardım çalışmaları  bu yıl da yapıldı.  Oda Meclisi Üyelerimizin bizzat iştirakleri ve İlçemizde bulunan 8 ayrı  mahalle muhtarlığından alınan listeler ile toplam 903 yardıma muhtaç aileye ulaştırılmak üzere gıda yardımı yapıldı. Yardım çalışmaları ile ilgili olarak Yönetim Kurulu Başkanı Sayın; Buğra LEVENT bu ve buna benzer yardım faaliyetlerinin daha önceki yıllarda da gerçekleştirildiğini dile getirdiler.     
 

LEVENT; bu yıl yapılan Gıda Paketi yardımlarının hemen Ramazan ayının başında hızla ihtiyaç sahiplerine  iletildiğini, bu yardım çalışmaları sırasında ihtiyaç sahibi ailelerin bizzat Oda Meclisi Üyeleri ve Mahalle Muhtarları tarafından titizlikle tespit edildiğini ve buna benzer yardımların önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini sözlerine ekledi.
 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

23.07.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN YARDIMA MUHTAÇ 903 AİLEYE GIDA PAKETİ
  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN YARDIMA MUHTAÇ 903 AİLEYE GIDA PAKETİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç