Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI BUĞRA LEVENT LOJİSTİK KÖY ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

  • 02.09.2013
  • bozuyuktso

 

Son günlerde yerel bir gazetede yayınlanan Bozüyük Organize Sanayii Lojistik Köy Projesi’nin durduğuna yönelik iddialar üzerine inceleme yapan Bozüyük Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Şantiye Alanına giderek yetkililerden bilgi aldı.
      Sorun olup olmadığını yerinde inceleyen Buğra Levent,  Şantiye şefi Turgay Akgül ile bir süre görüştü.Akgül’e iddiaları soran BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent  Projede hiçbir duraksama ve aksama olmadığına dair bilgiler aldı.
      Bozüyük’ün en büyük yatırım projesi olan Lojistik  Konteynır Gümrükleme Sahası inşaatını Bozüyüknet editörü Levent Sünal ile birlikte inceleyen Buğra Levent Bozüyük’ün 500 Milyon Dolarlık ihracat hacmi olduğunu ve bu projenin ilçemiz için son derece önemli olduğunu ifade etti.
      Projenin yapımını üstlenen Elron İnşaat ve Elit Proje ve Mühendislik şirketlerinin Proje sorumlusu Turgay Akgül’de hiçbir aksamanın söz konusu olmadığını belirterek “Burada bir Proje değişikliğine gidildi. Zemin etütlerinde suyun yukarıda olduğu tespit edildi ve birtakım değişiklikler söz konusu oldu.Proje rutin seyrinde hiçbir duraksama ve aksama olmadan devam ediyor.Bir gazetede bununla ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur. 
            Saygılarımızla..,

           

02.09.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI BUĞRA LEVENT LOJİSTİK KÖY ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç