Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI KAYMAKAM KÖKSAL ŞAKALAR’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

  • 16.09.2013
  • bozuyuktso

İlçemiz Kaymakamlığı’na  yeni atanan  Köksal ŞAKALAR’ı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası  Yöneticileri makamında ziyaret etti.

Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ve beraberindeki heyet,  Kaymakam Köksal ŞAKALAR ile tek tek tanıştıktan sonra Kaymakam ŞAKALAR kısaca Mesleki geçmişinden bahsetti ve Bozüyük İlçesi Kaymakamı olarak göreve başlamış olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti.

Görüşmeler sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT İlçemiz Bozüyük’ün Genel durumu Ticari ve Sınai yapısı hakkında kısa bilgi verdikten sonra Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinde yürütülen yatırım ve çalışmalardan bahsetti.

Bozüyük Şehrinin Coğrafi açıdan çok önemli bir yerde olduğunu belirten Buğra LEVENT  sürekli büyümekte olan bir Sanayi bölgesinin çevremize zarar vermeden en iyi şekilde gelişmesini ve bunun için çalıştıklarını belirtti.

LEVENT BORSAB arazisi üzerinde daha küçük metrekarelerde küçük ve orta büyüklükteki yatırımcılar için yeni yatırım alanlarının açılması için Oda olarak bir ön çalışma başlattıklarını ve Üyelerden gelen taleplerin Kaymakamlığımıza iletileceğini bu konuda yeni dönemde de Kaymakamımız Köksal ŞAKALAR’dan benzer destek taleplerinin olacağını bildirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ayrıca  Bozüyük Gümrük Müdürlüğü’nün açılması için önemli bir adım attıklarını ve Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Hayati YAZICI’dan söz aldıklarını aynı zamanda Lojistik köy çalışmalarının da devam ettiğini aktardı.

Buğra LEVENT , Kaymakam ŞAKALAR’a BORSAB ve benzeri konularda sıkıntıların çoğunlukla giderildiği bir dönemde geldikleri için şanslı bir dönemde çalışacaklarını dile getirdi.

Kaymakam Köksal ŞAKALAR Bozüyük’ün büyük sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yapması ve mevcut BORDSAB Yönetiminde de görev alacağı için Bozüyük TSO ile görev döneminde daha yoğun ve sıcak ilişkiler içerisinde olacaklarını söyledi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Kaymakam ŞAKALAR yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti ve görüşmeye son verildi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur. 
            Saygılarımızla..,

           

16.09.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  KAYMAKAM KÖKSAL ŞAKALAR’I  MAKAMINDA  ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç