BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ ALİ İHSAN KANAR’I ZİYARET ETTİ.

• 16.09.2013

İlçemiz Vergi Dairesi’ne   yeni atanan Müdür Ali İhsan KANAR’ı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası  Yöneticileri makamında ziyaret etti.

Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ve beraberindeki heyet,  Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan KANAR ile tek tek tanıştıktan sonra  kısaca Mesleki geçmişinden bahsetti ve Bozüyük Vergi Dairesinde Müdür olarak göreve başlamış olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti.

Görüşmeler sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT İlçemiz Bozüyük’ün Genel durumu Ticari ve Sanayi yapısı hakkında  bilgiler verdi.

Toplantıda karşılıklı sohbetler edilirken Bozüyük Sanayisinin kayıtlarının merkez şehirlere kaçırılmaması  Bozüyük Vergi Dairsinde tutulmasının öneminden bahsedildi.

Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan KANAR yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu belirtirken toplantıya son verildi.

16.09.2013

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ ALİ İHSAN KANAR’I  ZİYARET ETTİ.