Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALKALI GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ MODERNİZASYONU TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI.

  • 17.09.2013
  • bozuyuktso

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. tarafından Yap-İşlet-Devret modeliyle modernizasyonu gerçekleştirilecek olan Halkalı Gümrük Müdürlüğü’nün temel atma törenine Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT katıldı.
Temel atma töreni, 17.09.2013 Salı günü saat 11.00 de Büyükçekmece Çatalca’da Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI, TOBB Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU, Milletvekilleri, Bürokratlar ile Oda ve Borsa Başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

 Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Temel atma Töreni öncesinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Hayati YAZICI TOBB Başkanı Sn: M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Bakanlık Müsteşarları sohbet etme fırsatı buldu.

Görüşmeler sırasında Buğra LEVENT Bozüyük Gümrük Müdürlüğü talebimizi tekrar yineledi. Bu çerçevede Bakanlık yetkilileri Bozüyük Lojistik Merkez açılışı ile birlikte Bozüyük’te bir Gümrük Müdürlüğü’nün açılışının gerçekleştirileceğini belirttiler.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur. 
            Saygılarımızla..,

           

17.09.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI  HALKALI GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ MODERNİZASYONU   TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI.
  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI  HALKALI GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ MODERNİZASYONU   TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç