Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ LED AYDINLATMA,ELEX VE ELECTRONİST 2013 FUARINI ZİYARET ETTİ.

  • 28.09.2013
  • bozuyuktso

 

Bozüyük TSO 2013 yılı içerisinde gerçekleştirdiği bir dizi Fuar Organizasyonuna bir yenisini daha ekledi. 
                Fuar ziyaretleri hakkında kısa bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT 2013 Yılı içerisinde Kapı, Pencere ve Cam Fuarı, Unicera Seramik ve Banyo Fuarı, Gıda ve Gıda teknolojileri fuarından sonra bu kez de Elex Elektronist Fuarına Odamız Üyelerinin katılımlarını sağladık. 
                LEVENT Fuar Organizasyonları ile Üyelerimizin faaliyet konuları ile ilgili son güncel gelişme ve ürünleri yerinde görme şansını bulduklarını, aynı zamanda firma yetkilileri ile bire bir temasa geçilip iş görüşmelerinin ve iş imkanlarının geliştirilmesine önemli katkılar sağlandığını ifade etti. Bu çerçevede Ulaşım ve Yemek hizmetlerinin Odamız tarafından karşılandığı 2013 Led Aydınlatma, Elex, Electronist Fuarı 26 -29 Eylül 2013 tarihlerinde Yeşilköy İstanbul Fuar  Merkezi CNR'da gerçekleştirildi.

              Bozüyük TSO Organizasyonun da gerçekleştirilen bir günlük programda Odamıza kayıtlı 18 kişi 28.09.2013 Cumartesi günü fuar alanını ziyaret etme fırsatı buldu.
            9. Uluslararası Led Sistemleri, Teknolojileri, Uygulamaları ve Led Aydınlatma Fuarı ) ile eş zamanlı yapılan 2.Elektronik Komponent  ve Güç Kaynakları Fuarında da bulunan yeni teknoloji ürünleri de fuarda yer aldı. 
          Odamız adına Fuar Organizasyonuna ilgi gösterip katılım sağlayan tüm firmalarımıza faydalı olması dileklerimiz ile teşekkürlerimizi sunarız.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur. 
            Saygılarımızla..,

           

28.09.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ LED AYDINLATMA,ELEX VE ELECTRONİST 2013 FUARINI ZİYARET ETTİ.
  • BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ LED AYDINLATMA,ELEX VE ELECTRONİST 2013 FUARINI ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç