Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI DEFTERDAR MUSTAFA ŞAHİN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

  • 30.09.2013
  • bozuyuktso

 

Bilecik İlimize yeni atanan Sayın Defterdar  Mustafa ŞAHİN’i Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri makamında ziyaret etti. 

Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ve beraberindeki heyette bulunan ,Murat KÖFTECİOĞLU, Mete AYAZ, Mustafa ÖZTÜRK, Osman TEKELİ, Osman ÇETİN ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK Defterdar Mustafa ŞAHİN ile tek tek tanıştıktan sonra Defterdar ŞAHİN kısaca Mesleki geçmişinden bahsetti ve Bilecik İlinde göreve başlamış olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti. 

Görüşmeler sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Bilecik İlinin Üniversitenin getirmiş olduğu canlılığın İlimize daha da hareketlilik getirdiğini ve eskiye nazaran daha aktif bir il olduğunu belirtti. 

İlçemiz Ticaret ve Sanayi Odasının İşletmeler ve Vergi Dairesi arasında köprü olduğunu dolayısı ile Defterdarlık ile de bir aile olduğumuzu ifade eden samimi sohbetler gerçekleşirken karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyarete son verildi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur. 
            Saygılarımızla..,

           

30.09.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI DEFTERDAR MUSTAFA ŞAHİN’İ  MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI DEFTERDAR MUSTAFA ŞAHİN’İ  MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç