Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YATIRIMCI TALEP RAPORUNU VEKİLLERİMİZ İLE KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA SUNDU.

  • 30.09.2013
  • bozuyuktso

Bozüyük TSO tarafından Bozüyük’te faaliyet gösteren Firmalar içerisinde yeni yatırım fikri olanlar ile yine bu konuda arsa ve alan sıkıntısı çeken firmalarımızın görüş öneri ve taleplerini içeren bir rapor hazırlanarak Milletvekillerimiz, İlçe Kaymakamlığımız ve Belediye Başkanlığımıza iletildi.

 Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi.

…“Üyelerimizden zaman zaman odamıza iletilen mevcut Bozüyük Organize Sanayi Bölgesindeki arsaların metrekarelerinin çok büyük olduğu daha küçük alanlarda yatırıma imkan verecek alanların açılması yönündeki talepler Odamız Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından müzakere edilip değerlendirilmiştir.

Yönetim Kurulumuzda yapılan görüşmeler sonrasında Odamıza Kayıtlı Firmalarımızın yatırım taleplerinin tespit edilmesi yönünde bir çalışma başlatılmış ardından bu çalışma İlçemiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na da iletilerek genişletilmiştir.

Yapılan çalışmalar sonrasında Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı 49 firmadan 153.920 M2 kapalı alan olmak üzere  toplam 298.060 M2 yatırım alanı talebi alınmıştır.

Firmalardan gelen Yatırım Planları, Sektörler ve Yatırım alanı ihtiyaçlarına ait detaylar bir rapor halinde başta Sayın Milletvekillerimiz olmak üzere İlçemiz Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığına iletilmiştir.

Bu konuda destek ve yeni alternatif yatırım alanları ile mevcut BORSAB Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinde İmar Revizyonuna gidilerek daha küçük metrekareler üzerinden yeni yatırım alanlarının açılması talep edilmiştir.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur. 
            Saygılarımızla..,

           

30.09.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YATIRIMCI TALEP RAPORUNU VEKİLLERİMİZ İLE KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA SUNDU.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç