Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO ÜYELERİNE TSE KALİBRASYON VE EĞİTİM HİZMETLERİNDE % 40’ A VARAN İNDİRİM ANLAŞMASI

  • 30.09.2013
  • bozuyuktso

Türk Standartları Enstitüsü ile Bilecik Valiliği ev sahipliğinde, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bilecik Belediyesi, Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğinde düzenlenen TSE işbirliği protokolleri ve ödül törenine Odamızı temsilen Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ve Yönetm Kurulu Üyelerimizden Mete AYAZ, Murat KÖFTECİOĞLU, Meclis Üyelerimizden  Osman TEKELİ, Osman ÇETİN, Fahri Meclis Üyesi Mustafa ÖZTÜRK ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK KATILDI.

 

Program ile ilgili bir açıklama yapan Buğra LEVENT; “..,30 Eylül 2013 Pazartesi günü Bilecik TSO da gerçekleştirilen törende Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının da TSE den Kalite Sistem Belgesine sahip bir kurum olması sebebi ile ödül almaya hak kazandığını bildirdi.

 

2009 yılından bu yana TSE Sistem Belgesi bulunan ve bunu başarı ile sürdüren Bozüyük TSO bu kalite altyapısı ile 2012 yılında da TOBB Oda ve Borsalar Akreditasyon Kalite Belgesini de almaya hak kazanmış bu anlamda 365 Oda ve Borsa içerisinde 85. Sırada Akredite oda olmuştur.

Bu tören sırasında ödül alan aynı zamanda bizim de üyelerimiz olan Firmalarımızı da bu vesile ile tebrik ediyorum.

TSE ile Bozüyük TSO arasından İmzaladığımız Kalibrasyon İşbirliği protokolü ile de..,

TSE’den belgesi olmayan Bozüyük TSO Üyelerine Kalibrasyon Hizmetlerinde % 30 , Eğitim Hizmetlerinde % 20 İndirim Uygulanacaktır.

TSE’den Belgesi olan Bozüyük TSO Üyelerine ise Kalibrasyon Hizmetlerinden % 40, Eğitim Hizmetlerinde ise % 30 indirim Uygulanacaktır.

Bu vesile ile Odamız Üyesi Firmaların İşletmelerindeki cihazların Kalibrasyon hizmetlerinden ve Eğitim Hizmetlerinden çok daha uygun maliyetler ile faydalanabileceklerinin müjdesini de değerli üyelerimizle paylaşmak isterim..” dedi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur. 
            Saygılarımızla..,

           

30.09.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO ÜYELERİNE TSE KALİBRASYON VE EĞİTİM HİZMETLERİNDE % 40’ A VARAN İNDİRİM ANLAŞMASI
  • BOZÜYÜK TSO ÜYELERİNE TSE KALİBRASYON VE EĞİTİM HİZMETLERİNDE % 40’ A VARAN İNDİRİM ANLAŞMASI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç