Haber Arşivi

BİLECİK DEFTERDARI MUSTAFA ŞAHİN BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ.

  • 04.11.2013
  • bozuyuktso

Bilecik Defterdarı Sayın Mustafa ŞAHİN Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine  iade-i ziyaret de bulundu.  

Defterdar ŞAHİN’in yanı sıra Personel Müdür Vekili Halil Ünal, Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan KANAR’ ın da katıldığı ziyaret de Bozüyük TSO ADINA kendilerini Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT , Yönetim Kurulu Üyesi Mete AYAZ , Meclis Üyesi Osman TEKELİ , Meclis Şeref Üyesi Mustafa ÖZTÜRK ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK karşıladılar.

 

Bozüyük’ün Bilecik İlinin en gelişmiş ilçesi ve ekonomik ve sanayi potansiyeli ile öne çıkmasından bahsedilen ziyaret sırasında, Defterdar Mustafa ŞAHİN tarafından Bozüyük’te büyük Sanayi Kuruluşlarının fabrika ve işletmelerinin bulunduğu fakat bu işletmelerin Vergi ve Stopaj açısından Merkez  Vergi Dairelerine ödemelerinin yapıldığı ve bu durumunda İlçe ekonomisi İstatistiklerine olumsuz yansıdığından bahsedildi.

 

Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ise halen  İlçede faaliyet gösteren büyük sanayi kuruluşlarının vergi ve stopaj ödemelerinin üretimlerini yaptıkları İlçe Vergi Dairesine ödemelerini de yapmalarının sağlanmasının İlçe ve Yerel ekonomiye büyük katkı sağlayacağı bu sebeple de İşletmelerin bu konuda duyarlı davranmaları konusunda Defterdarlık başta olmak üzere Yerel Belediyemiz ve Oda olarak birlikte çalışmaların yürütülmesi gerektiğini ifade etti. 

 

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından görüşmeye son verildi. Odamızı ziyaret anısına Sayın Defterdar Mustafa ŞAHİN’ e Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT tarafından Metristepe plaketi takdim edildi.

 

  Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
              Saygılarımızla.., 

 

 

04.11.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BİLECİK DEFTERDARI MUSTAFA ŞAHİN  BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ.
  • BİLECİK DEFTERDARI MUSTAFA ŞAHİN  BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç