Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO’DAN GİRİŞİMCİ ADAYLARINA EĞİTİM DESTEĞİ

  • 07.11.2013
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ne” Bozüyük Endüstri Meslek Lisesinde başlanıyor.

 İlk etapta 30 kursiyer ile başlayacak olan kurs için yaklaşık 65 girişimcinin müracaat ettiği kursa  çoğunlukta İlçemizden yerel girişimci adaylarımızın ilgisi oldu.  

  Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ne 12.11.2013 tarihinde sabah saat:09-00 da Bozüyük Endüstri Meslek Lisesinde başlanacak.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT katılımcılara programa gösterdikleri ilgi sebebi ile memnuniyet duyduğunu, ilk olarak 30 kişiden oluşan bir sınıf ile eğitime başlayacaklarını ancak kimsenin mağdur olmaması için ikinci bir girişimcilik eğitiminin tekrarlanacağını bildirdi.

Levent Girişimci adaylarının KOSGEB ‘den  hibe desteğini nakit olarak tek kalemde  alamayacaklarını, işletmelerini kurmaları ile birlikte yapacakları harcamalara göre belirlenen oranlar üzerinden nakit olarak alabileceklerini, bu konuda daha önce insanların bilgilendirilmedikleri için mağdur olduklarını ve bu durumun göz önünde bulundurularak hareket edilmesi gerektiğinin de altını çizdi.

KOSGEB Eğitimcisi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İ.İ.B.F Öğretim Görevlisi Sayın Sami TEKDEMİR tarafından verilecek olan kursta, Bozüyük'ten müracaat eden girişimciler 9 gün ve 70 saat sürecek olan kurstan faydalanmış olacak.

 Kursta girişimciler için; KOSGEB Eğitimcisi Sami TEKDEMİR girişimcilik teknikleri, KOSGEB desteklerinden faydalanma, projelerini hayata geçirebilme konusunda bilgiler verecek.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın İş-Kur Bilecik İl Müdürlüğü ile yaptığı protokol sonucu katılımcılardan sosyal güvencesi olmayanlara günlük 20.00TL. harcirah ödenecektir.

Kurs yaklaşık 9 günlük bir eğitimin ardından 21.11.2013 tarihinde sona erecektir.

 

  Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
              Saygılarımızla.., 

 

 

07.11.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO’DAN  GİRİŞİMCİ ADAYLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
  • BOZÜYÜK TSO’DAN  GİRİŞİMCİ ADAYLARINA EĞİTİM DESTEĞİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç