Haber Arşivi

BİLECİK VALİMİZ HALİL İBRAHİM AKPINAR ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

  • 06.11.2013
  • bozuyuktso

Bilecik Valisi Sayın Halil İbrahim AKPINAR Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Vali AKPINAR’ ın yanı sıra Bozüyük Kaymakamı Köksal ŞAKALAR ve Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih BAKICI’, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halis NALBANT, BORSAB Müdürü Mehmet DEMİRCİ’nin de katıldığı ziyaret de Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası adına kendilerini Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Meclis Başkan Yardımcıları Ali AYTAÇ  ve Garip ÖGE, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hakan BAKICI, Mete AYAZ, A.Murat KÖFTECİOĞLU, Veli ÇELİK, Meclis Üyeleri Hüseyin ELMAS, Osman TEKELİ, Osman ÇETİN, Fatih KOÇ, Mustafa ÖZTÜRK ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK karşıladılar.
           Vali Akpınar, Oda da yapığı konuşmada, geçen yıl fabrikalardan alınan bilgiye göre Bilecik'in tamamından 1 milyar 200 bin dolarlık ihracat yapıldığını söyledi.

Türkiye geneline bakıldığında bu rakamın iyi bir oran olduğunu ve Bilecik'in kişi başına 6 bin dolarlık ihracatı olan bir şehir olduğunu dile getiren Akpınar, şöyle konuştu:

"Bozüyük'te ise sadece Eczacıbaşı ve özel bir kablo üretim firmasının ihracatı 400 milyon dolar. Yüksek Hızlı Tren (YHT) ve lojistik köy, Bozüyük'te çok şeyi değiştirecek. Plastikçiler İstanbul'dan çıkıyorlar. Çünkü onların olduğu yerler arsa hüviyetini kazanmış. Onlara Söğüt ilçemizi önerdik." dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Aynı zaman da Metristepe’nin tarih turizmine kazandırılması için Vali AKPINAR’ dan destek isteyerek “ Bu konuda sizlerin destekleri doğrultusunda bir harita belirleyelim ve çalışmalarımızı bu yönde yapalım, Metristepe-Söğüt arasındaki köy yoluna iyileştirme çalışması yapılarak ilk olarak buradan başlayabiliriz. Metristepe’ nin tanıtım, bakım ve temizliği noktasında sanayi kuruluşlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının destekleri ile ortak bir çalışma yapabiliriz” dedi. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından görüşmeye son verildi.

Ziyaretin ardından LEVENT, Vali AKPINAR’a Metristepe plaketi ve Osmanlı tuğrası hediye etti.

 

  Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
              Saygılarımızla.., 

 

 

06.11.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BİLECİK VALİMİZ HALİL İBRAHİM AKPINAR ODAMIZI ZİYARET ETTİ.
  • BİLECİK VALİMİZ HALİL İBRAHİM AKPINAR ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç