Haber Arşivi

TİCARET SİCİL MÜDÜRLERİ TOPLANTISINA KATILDIK.

  • 09.11.2013
  • bozuyuktso

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Ticaret Sicil Müdürlerini bir araya topladı. Marmara Bölgesi odaları temsilen 47 odadan 76 temsilcinin katıldığı Marmara Bölgesi Ticaret Sicili Müdürleri Toplantısı, 09-10 Kasım 2013 tarihlerinde Termal Otel'de düzenlendi.

           Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK ve Sicil Müdürü Gülçim ÖZTÜRK’ün de  katıldığı toplantı YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Okan Güner'in açılış konuşması ile başladı. YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Galip Atik, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Şirketler Dairesi Başkanı Mustafa Umut Özgül, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Uzmanı Ahmet Canbalak, TOBB Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Uzmanı Gökhan Mirahmetoğlu, Uyumsoft Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Şahin ile Merkezi Kayıt Sistemi (MERSİS) Proje Yöneticisi Selçuk Alkaş katıldı.

          YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Okan Güner'in konuşmasının ardından söz alan Uyum Soft Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Şahin MERSİS sistemi ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. Yeni Ticaret Kanununa göre devreye sokulan sistemin alt detaylarını ise proje yöneticisi Selçuk Alkaş anlattı.

           Toplantı’nın öğleden sonra ki bölümünde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Şirketler Dairesi Başkanı Mustafa Umut Özgül ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Uzmanı Ahmet Can Balak Ticaret Sicili Müdürlüğümüzce tespit edilen Yeni TTK maddelerinin uygulamalarında karşılaşılan sorularına yönelik açıklamalar da bulunmalarının ardından,  Türk Ticaret Kanunun geçici 7. Maddesi  “Münfesih Olmasına veya Sayılmasına Rağmen Tasfiyelerine ve Ticaret Sicili Kayıtlarının Silinmesine İlişkin Tebliğ’in uygulamalarda nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda açıklamalar da bulundular. Toplantı soru cevap bölümü ve programın değerlendirilmesinden sonra sona erdi

 

  Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
              Saygılarımızla.., 

 

 

09.11.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • TİCARET SİCİL MÜDÜRLERİ TOPLANTISINA KATILDIK.
  • TİCARET SİCİL MÜDÜRLERİ TOPLANTISINA KATILDIK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç