Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT ÇILDIR-AKTAŞ GÜMRÜK KAPISI TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

  • 16.11.2013
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı’nın temel atma törenine katıldı. Tören Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Hayati YAZICI ,TOBB Genel Başkanı M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU ve birçok Oda ve Borsa Başkanlarının katılımı ile gerçekleşti.  

Buğra LEVENT Bozüyük’e Gümrük Müdürlüğü kazandırılması konusunda girişimlerinin devam ettiğini bu çerçevede Gümrük Bakanlığı ve Gümrük Kapıları Organizasyonlarına katılım için ayrı önem gösterdiğini ifade etti.

 

Hisarcıklıoğlu, Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'nın temel atma töreninde yaptığı konuşmada, gümrüklerde yapılan modernizasyon çalışmalarının tüm dünyada örnek gösterildiğini ifade ederek, şöyle devam etti: "Size hakkaniyet ölçüsünde soruyorum; Türkiye'nin Birleşmiş Milletler tarafından dünyaya örnek gösterilecek ikinci bir işini bana gösterin bakayım. Var mı? Yok. Bütün dünya diyor ki 'Yapıyorsan Türkiye gibi yap.' Bunlar bizi daha da hırslandırıyor. Allah rızası için bu işleri yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Aynı zaman da “Ardahan Ticaret Odası’nın”  yeni hizmet bina açılışının da gerçekleştiği programda Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısının temelinin bugün atıldığını hatırlatan Yazıcı, "İnşallah Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı, 10 ay sonra açılışını yaptığımızda önemli ölçüde bölgeye katkı sağlayacak, maliyetleri düşürecek" değerlendirmesinde bulundu

 

  Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
              Saygılarımızla.., 

 

 

16.11.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT ÇILDIR-AKTAŞ GÜMRÜK KAPISI TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI
  • BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT ÇILDIR-AKTAŞ GÜMRÜK KAPISI TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç