Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ 2. OLAĞAN MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISINDA BİRARAYA GELDİ.

  • 18.11.2013
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 2. Olağan Müşterek Meslek Komiteleri 2013 yılı Kasım ayı toplantısı 18.11.2013 tarihinde Şahin Otel Cafe Teras’ da gerçekleşti.

Öncesinde Kasım Ayı Meclis toplantısı’nın gerçekleştiği programda 2014 yılı Tahmini Oda Bütçesi ön çalışmaları için hazırlanan yeni Tarifeler Mecli Onayına sunuldu ve kabul edildi.

Meclis Toplantısının hemen ardından Meslek Komite Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Üyelerinin geniş katılımı ile gerçekleşen Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısına geçildi. Toplantı Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ ‘un Açılış Konuşması ile başlandı. Ardından Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT göreve geldikleri Mayıs 2013 döneminden bu yana kadar geçen zaman içinde  gerçekleştirilen Oda çalışma ve faaliyetleri hakkında  Değerli Meslek Komite Üyelerine sunum eşliğinde açıklamalarda bulundu.  

Levent’in sunumu sonrasın’da bir önceki Meclis Üyelerine Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT tarafından TOBB ikiz kule plaketi takdim edildi. Plaket töreni sonrası akşam yemeğine geçildi. Toplantılarda farklı meslek komiteleri üyeleri birbirleriyle sohbet etme ve karşılıklı fikir alışverişi yapma imkanı buldular.

 

  Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
              Saygılarımızla.., 

 

 

18.11.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ   2. OLAĞAN MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ   TOPLANTISINDA BİRARAYA GELDİ.
  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ   2. OLAĞAN MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ   TOPLANTISINDA BİRARAYA GELDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç