BOZÜYÜK TSO’NUN YÖNETİCİ VE ÜYELERİNE YÖNELİK BEBKA TEKNİK DESTEK PROJESİ KABUL EDİLDİ

• 21.11.2013

Bozüyük TSO Yöneticileri ve Üyelerine yönelik hazırlanan Kişisel Gelişim ve Kurumsallaşma Eğitimleri Projesi BEBKA tarafından kabul edildi.

2013 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim döneminde yapılan 43 başvurudan 34 tanesi 65 ve üstü puan alarak başarılı bulunduğu proje ile Bozütük TSO önümüzdeki dönemde Eğitim Programını Uygulamaya alacak..,

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Konu ile ilgili yaptığı açıklamada..,

..,”Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından hazırlanan Bozüyük TSO İşadamları ve Yöneticilerine "Kurumsal ve Kişisel Gelişim Eğitimleri” konulu Projemiz BEBKA tarafından kabul edilmiştir.

Bu çerçevede önümüzdeki günlerde Odamız Yöneticileri ve Kobi ve Fabrika Niteliğindeki Firmaların temsilcilerine

·         Etkili İletişim

·         Liderlik

·         Pazarlama Stratejileri

·         Müşteri Memnuniyeti

·         Stres Yönetimi Ve Yaratıcılık

Konularında Kişisel Gelişim ve Kurumsallaşma çalışmalarına destek olacak eğitim programları düzenlenecektir.

Bu vesile ile Odamız tarafından Önümüzdeki günlerde başlatılacak olan Eğitim çalışmalarımızın Oda Yöneticilerimize ve Üyelerimize faydalı olması dileklerim ile tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

21.11.2013

• BOZÜYÜK TSO’NUN    YÖNETİCİ VE ÜYELERİNE YÖNELİK   BEBKA TEKNİK DESTEK PROJESİ KABUL EDİLDİ